Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ II

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; - ΘΕΪΚΟ ΚΟΛΠΟ

Θεέ Μου τι Σου Κάναμε

ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


1η Εργασία

2η Εργασία



Μία  παραδοσιακή,   καθώς  πρέπει  οικογένεια   αποκτά τέσσερις   γαμπρούς   που   προκαλούν   τις   φυλετικές   και   θρησκευτικές   της   προκαταλήψεις   στο     αφηγηματικά   συμβατικό  αλλά   οξυδερκές,   φοβερά   διασκεδαστικό   «Θεέ Μου τι Σου Κάναμε;», την  πλέον   μεγαλύτερη   εμπορική   επιτυχία   της   χρονιάς   στη   Γαλλία.



        Ο Κλοντ και η Μαρί, φαινομενικά αυστηρών, καθολικών αρχών και αστικών καταβολών, ανέθρεψαν τέσσερις κορασίδες με την προοπτική να μεγαλώσουν ευτυχισμένες και να καταλήξουν σε έναν γάμο, ο οποίος θα εκπληρώνει το Καθολικό Γαλλικό Όνειρο.

      Όμως η μοίρα θα τα φέρει έτσι, ώστε οι τρεις πρώτες, κατά τα άλλα υπέροχες, κόρες των Βερνέιγ να αγαπήσουν και να παντρευτούν έναν Εβραίο, έναν Ασιάτη και έναν Αραβα, αντίστοιχα. Το βάρος λοιπόν πέφτει στην αποκατάσταση της τέταρτης κόρης, της Λορ. 

     Όταν εκείνη ανακοινώνει στους γονείς της ότι σκοπεύει να παντρευτεί με τον Καθολικό φίλο της Σαρλ, εκείνοι πετούν από τη χαρά τους. Ωστόσο όταν καλούνται να γνωρίσουν από κοντά τον ίδιο και την θεότρελη οικογένειά του τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα έχουν φανταστεί.

Θεϊκό Κόλπο




Ο πατέρας Φαμπιάν αναλαμβάνει καθήκοντα σε ένα μικρό νησί των Δαλματικών ακτών που μαστίζεται από υπογεννητικότητα. Υπό την απειλή να μειωθεί το καθολικό ποίμνιο του, συλλαμβάνει ένα σατανικό σχέδιο.
 Με τη βοήθεια του περιπτερά του χωριού τρυπάνε όλα τα προφυλακτικά που είναι προς πώληση, ενώ αργότερα μπαίνει στο κόλπο και ο φαρμακοποιός του χωριού, ο οποίος αντικαθιστά τα αντισυλληπτικά χάπια με βιταμίνες. Σύντομα, μία σειρά από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες θα προκαλέσουν το απόλυτο χάος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...