Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Jesus Camp (2006)

Jesus Camp MOVIE POSTER
Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

 JESUS CAMP: τα στρατόπεδα όπου εκπαιδεύονται μικρά παιδιά προκειμένου να γίνουν αφοσιωμένοι «στρατιώτες του στρατού του Θεού»; Μέσα από το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ «Το Στρατόπεδο του Ιησού», θα παρακολουθήσουμε  την περιπέτεια μικρών παιδιών που εκπαιδεύονται για να «επανακτήσουν την Αμερική για χάρη του Χριστού».
 Κάποια πολύ καλά στημένα δίκτυα προσηλυτισμού μικρών παιδιών, υποστηριζόμενα από τους ίδιους τους  γονείς πολλές φορές. Εμπλέκουν έντεχνα μέσα στην εντατική θρησκευτική διαπαιδαγώγηση και άλλες αρχές και ηθικές όπως η διαφύλαξη των ηθών του "έθνους" τους, οι αμβλώσεις κ.α.
Το τρομερό είναι πως δημιουργούν τέτοιες ενοχές σε παιδιά 9,10 και 11 ετών που κλαίνε με σπαραγμούς για τις αμαρτίες που έχουν κάνει(!!!!), ή ότι ο Θεός τους "επέλεξε" για να αναλάβουν το συγκεκριμένο ρόλο κ.α.
Στην εν λόγω έρευνα αναφέρθηκε από παιδοψυχολόγο  ότι σε τέτοιες ηλικίες είναι που αποτυπώνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο εικόνες και αντιλήψεις στο υποσυνείδητο, με αποτέλεσμα όταν αυτά τα παιδιά μεγαλώσουν να είναι "πιστοί στρατιώτες του Ιησού"!
Ο αριθμός των μελών τέτοιων αιρέσεων φτάνει στις Η.Π.Α. τα 80 εκατομμύρια.

Δεν είναι μόνο 80 εκατομμύρια πιστοί (με όποιο τρόπο θέλουν), αλλά και 80 εκατομμύρια ψηφοφόροι που διαμορφώνουν εν γένει, μέσω της ισχύος αυτών που εκλέγουν τις παγκόσμιες πολιτικές και - όχι μόνο - εξελίξεις. 




Jesus Camp CORRUPTED CHILDREN
Jesus Camp PROPAGANDA

Jesus Camp INSTRUCTOR
Jesus Camp KIDS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...